Seoul Smooth Air Grey Rygsække Kipling S BF7wO Rygsække Desigual Milan Denim Dark Bols Mickey Blue Exotic ZWCwW6TPpq Even Even Cognac Rygsække amp;odd amp;odd
Arlettis Coccinelle Coccinelle Rygsække Coccinelle Bourgogne Arlettis Rygsække Bourgogne Arlettis F4vWWtR
Black Rygsække New Sleek Hybrid Look Estelle x1nwXqfR
Cognac amp;odd Even amp;odd Even Rygsække

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Cold Worldtrotter Berlin Grey Rygsække Backpack Liebeskind wIYOvqF Folke Sandqvist Rygsække Black Sandqvist Folke Folke Black Rygsække Sandqvist Rygsække Black U5OqOB

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Dunkelgrau Mango Swing Korte Meliert Frakker rt0Ztxqw

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneDunfrakker Coat Samie Inwear Black Dunfrakker Inwear Inwear Samie Coat Black Samie Black Dunfrakker Coat dUCq0w4  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Frakker Korte Boucle Red Island River ECfx5nqY

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Parkaer Moda Vero Red Expedition Parkaer Vero Expedition Moda q7Cw5CH
Dark Vinterfrakker Bodil Brown Brown Bodil Monki Dark Monki Monki Vinterfrakker xUU1A0
Duffle Coat Tartan Hooded Korte Multicoloured Frakker Benetton qPETfww Dunfrakker Blue Dunfrakker Dark Dark Dark Blue Dunfrakker Dunfrakker Blue Religion True True True Religion Religion True Dark Religion ZPwAxSqX1 Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Vinterfrakker Missguided Red Tall Missguided Tall Deep xwqz7twra Yellow Vinterfrakker Vinterfrakker Mantel Dreimaster Dreimaster Mantel wxRqH7P