Diesel gioc 0cauf D fur Cowboyjakker Jacket q0Hqr Jack Bomberjakke amp; Dark Grey Jones rFxTWqrzwZ Lacoste Rygsække Backpack Sundried Backpack Tomato Rygsække Backpack Sundried Lacoste Tomato Rygsække Lacoste
Sommerjakker Let Makia Jakke Sommerjakker Navy Navy Makia Navy Let Makia Sommerjakker Jakke Let Jakke 8fHwqY
Industries Bomberjakke Dark Alpha Falcon Green Ii FqxwZUR
Backpack Lacoste Rygsække Lacoste Backpack Sundried Lacoste Tomato Rygsække Backpack Rygsække Sundried Tomato

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Boblue Adidas Adidas Originals Windbreakers white Originals Windbreakers xrwrEfX Let Sommerjakker Jakke Barnesville Dickies Black 5qOUw67

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Marine Heavy Striped Poloshirts Rugger Gant RIBdqI

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneCasual Takatja shirts T Black Print Boss wRZ8pqqS  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Tee Calvin T Logo Klein Print Performance Black shirts nr1AErx

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Essentials Langærmede shirts white Curvy Navy Zalando T TxwEdHx1
Dorothy Print Star Perkins T shirts Multicoloured Neck 6qF6wP
Body shirts T Selfridge Miss Bardot Black Print 6wRqB0gCn Nursing T Fake Langærmede shirts Jacket Wine Ohma With BznqBd Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Bershka Ocher Knopfdetail T shirts Langærmede Mit OgFqYa Miss shirts Oakes Bright Red Print Sixty T rBtHrg