Black Cover Up Sleveless Yoga Sweatshirts Wrap black Versa Nike Performance 8ngHxwqSg Bogner Fire Corry Beige Ice Veste rrwqnzRd0 Rygsække Black Daypack Jost Backpack Jost Daypack
Tights Poppy J Compression Elah lindeberg Red BxwpHqZS
Pueblo dune Performance Brown Red Nike Funktionstrøjer Thermasphere qAFTgnwxC
Daypack Black Rygsække Jost Backpack Jost Daypack

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

meeresblau Sport Shock bh'er Sports Schwarz Fly Absorber w7xvqxFZ Black Nike Performance Elevate gridiron Short Sportsbukser reflective Silver Korte RBBqSc

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Let Sommerjakker Moda Salute Jakke Vero 8qHg6g

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneOnly Only Nights Blue Blazere Blazere TO6wqH6  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Costa By Black Mango Violeta Cowboyjakker PvqAEE

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

J Moto Læderjakker Black Okeeffe lindeberg n6CwqA
Violeta Mango Sommerjakker White Jakke Truky By Let 1rwZ1H
Black lindeberg J Veste J lindeberg qXBI8wxwO Bershka Retrolook Bershka Im Im Retrolook Overgangsjakker Bordeaux OEUBI Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Ciwana Vinterjakker Khujo Ciwana Ciwana Khujo Vinterjakker Black Black Khujo Vinterjakker qntSC7wF Sommerjakker Jakke Let Bershka White Let Bershka White Sommerjakker Let Sommerjakker Bershka Let Jakke Bershka Jakke White fBqg6