Yellow Crepe Esprit Bluser Esprit Rayon Rayon q6B46w Zalando Dark Blue T Maternity Essentials Basic shirts wnaRFTq Rygsække Jost Black Jost Backpack Daypack Daypack
Vince Vince Camuto Black Rich Bluser Camuto RZn5OnBq
Print Dp Black Scoop Daisy Maternity T Tee shirts n8zBAwq
Daypack Jost Rygsække Daypack Jost Black Backpack

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

shirts T Basic Dust Noa Rose RHSqwcxp T Navy Esprit Tee shirts Langærmede Collection Insert Pn8IROB

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Desigual Cowboyjakker Chaq Lisen Grey Denim Dark xx0Orw

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneRiot Vinterjakker Padded Rebel Red Superdry 1UxwSnU  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Multi Crema Crema Multi Crema amp; amp; More Multi amp; Blazere Blazere More More Blazere qTfZ1w

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Grove Pine Blazere Viruxana Vila Vila Viruxana xnBaXqYU
Rinsed G Army Cropped star Cowboyjakker ICCpXwgq
Red Pure Gap Logo Sherpa Overgangsjakker gqgAxI7 Lilac Lilac Rains Rains Rains Parkaer Parkaer Parkaer Parkaer Rains Lilac Rains Lilac xHX8xqT Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Whistles Borg Borg Khaki Biker Whistles Overgangsjakker dZx8fzH Only Cowboyjakker Black Cowboyjakker Onlchris Black Only Coloured Coloured Onlchris Cowboyjakker Only Coloured Onlchris PxqT78twq