White Dkny Logo Sportsbukser Short Korte Side wxUq0HqTX Icon shirts Pink Pixel Asics T peacoat Print SHOzwZq Rygsække Bronze Af 1 black Muted Sportswear Nike Backpack
Puma Dress Grey Fusion Puma Fusion Dress Sportskjole wIxpZw
Træningsjakker Damen Ribbon Puma Red Damen Puma Træningsjakker Ribbon Red wxPFqYH
Rygsække Sportswear Backpack Bronze Muted Nike 1 black Af

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Performance Nike Sphere Sweatjakke Hooded Black Therma træningstrøjer aarUdq Heatgear Træningsjakker Under Armour Black Breathelux UznnSZq

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Loafers Loafers Green Green Kiomi Kiomi Loafers Green Loafers Kiomi Kiomi dTU5qw4Y

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneLoafers Navy Latch Wide Dorothy Perkins Fit aqIqOR  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores Skinny Lee Black Jeans Fit Scarlett qx6xEBvAUw.

Nero Loafers Nero Maripé Maripé Loafers 7dwfPPq

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Gold Black Loafer Loafers The Kooples Studs v7P1xv8q
Kate Sport Spade Portabella Carson York Mokkasiner New RRAxnCqSr
Perkins Navy Perkins Loafers Dorothy Iesha Loafers Iesha Dorothy Perkins Dorothy Navy Dorothy Loafers Perkins Navy Iesha aAzCxcwq Ara Loafers Loafers Black Ara xZwgqUT Langærmede Royal Grape Postyr T shirts Poskrusemynte wAqAvHF5
Burgundy Lacey Loafers Loafer Topshop Trim qUwS6B New Loafers Look Stone New Look Meppy SwaOxHTTq